Vepřová kýta s anýzem
Ingredience
Anýz mletý |
1 špetka |
Chilli paprička |
1 ks |
Cibule |
1 ks |
Glutasol |
1 špetka |
Máta |
1 ks |
Olej stolní |
1 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Vepřová kýta |
500 g |
Voda pitná |
0.5 l |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji na pánvi. Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso, opečeme a okořeníme anýzem, nakrájenou chilli papričkou a solí. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
- Nakonec přidáme omyté, nasekané lístky máty a ochutíme špetkou glutasolu.