Vanilkový tvarohový krém

Vanilkový tvarohový krém - obrázek

Ingredience


Cukr krupice 3 polévková lžíce
Cukr vanilka 2 ks
Mléko polotučné 0.5 l
Pudinkový prášek - vanilkový 1 ks
Smetana 33% (šlehačka) 4 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Tvaroh jemný 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup. Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém. Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.