Farfalle s kuřecím masem
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Kuřecí prsa |
2 ks |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Shiitake houby |
50 g |
Smetana 12% (konzumní) |
250 ml |
Špenát listový čerstvý |
120 g |
Sůl |
2 kávová lžička |
Těstoviny Farfalle |
500 g |
Voda pitná |
2 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
- Omyté kuřecí maso nakrájíme na nudličky a opečeme na másle spolu s oloupaným česnekem a nakrájenými houbami. Přilijeme smetanu a chvíli podusíme. Nakonec přidáme omytý, nasekaný špenát, osolíme a opepříme.
- Hotovou směs promícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.