Treska s kozím sýrem a houbami

Ingredience


Celer řapíkatý 2 ks
Hroznové víno 1 hrst
Lišky čerstvé 160 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 2 polévková lžíce
Mrkev kořen 1 ks
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Ořechy vlašské 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Sýr kozí 160 g
Treska aljašská 300 g
Tymián čerstvý 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté, osušené porce tresky osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na pánvi na oleji.
  2. Lišky spolu s očištěnou, nakrájenou mrkví a řapíkatým celerem chvíli podusíme na másle, osolíme a okořeníme snítkou tymiánu.
  3. Porce tresky upravíme na talíře a podáváme se směsí z hub a čerstvým kozím sýrem ozdobeným ořechy a hroznovým vínem.