Treska s kozím sýrem a houbami
Ingredience
Celer řapíkatý |
2 ks |
Hroznové víno |
1 hrst |
Lišky čerstvé |
160 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce |
Mrkev kořen |
1 ks |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Ořechy vlašské |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr kozí |
160 g |
Treska aljašská |
300 g |
Tymián čerstvý |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté, osušené porce tresky osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na pánvi na oleji.
- Lišky spolu s očištěnou, nakrájenou mrkví a řapíkatým celerem chvíli podusíme na másle, osolíme a okořeníme snítkou tymiánu.
- Porce tresky upravíme na talíře a podáváme se směsí z hub a čerstvým kozím sýrem ozdobeným ořechy a hroznovým vínem.