Tagliatelle s fetou a zeleninou
Ingredience
Bazalka |
10 ks |
Cibule |
1 ks |
Cuketa |
2 ks |
Lilek |
1 ks |
Olej olivový extra panenský |
4 polévková lžíce |
Paprika žlutá |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata Cherry |
10 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Feta |
60 g |
Těstoviny Tagliatelle |
250 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
- Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
- Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
- Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.