Tagliatelle s fetou a zeleninou

Ingredience


Bazalka 10 ks
Cibule 1 ks
Cuketa 2 ks
Lilek 1 ks
Olej olivový extra panenský 4 polévková lžíce
Paprika žlutá 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata Cherry 10 ks
Sůl 1 špetka
Sýr Feta 60 g
Těstoviny Tagliatelle 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
  2. Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
  3. Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
  4. Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.