Kuřecí křidýlka Buffalo
Ingredience
Chilli koření mleté |
0.25 kávová lžička |
Kečup |
1 polévková lžíce |
Kuřecí křídla |
16 ks |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
200 ml |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Víno madeira |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí křidýlka lehce osolíme. V pánvi rozehřejeme olej a křidýlka v něm dozlatova opečeme po obou stranách (asi 10 minut), vyjmeme a necháme na sítu okapat.
- Do rozehřátého másla vmícháme chilli, madeiru, kečup a zbytek soli. Opečená křídla vložíme do zapékací nádoby a dobře po všech stranách potřeme ochuceným máslem. Zapékáme v předehřáté troubě asi 10 minut.
- Podáváme ihned.