Kuřecí křidýlka Buffalo

Ingredience


Chilli koření mleté 0.25 kávová lžička
Kečup 1 polévková lžíce
Kuřecí křídla 16 ks
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 200 ml
Sůl 0.5 kávová lžička
Víno madeira 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuřecí křidýlka lehce osolíme. V pánvi rozehřejeme olej a křidýlka v něm dozlatova opečeme po obou stranách (asi 10 minut), vyjmeme a necháme na sítu okapat.
  2. Do rozehřátého másla vmícháme chilli, madeiru, kečup a zbytek soli. Opečená křídla vložíme do zapékací nádoby a dobře po všech stranách potřeme ochuceným máslem. Zapékáme v předehřáté troubě asi 10 minut.
  3. Podáváme ihned.