Lovecký kebab

Ingredience


Brambory 200 g
Cibule 160 g
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 30 g
Mrkev kořen 200 g
Protlak rajčatový 30 ml
Skopová kýta 500 g
Sůl 1 špetka
Tuk 30 g
Tymián čerstvý 6 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso pokrájíme na kostky, cibule načtvrtíme a obojí osmahneme na tuku. Přidáme protlak a dusíme pod poklicí 30 minut.
  2. Osolíme, podlijeme a opět dusíme 30 minut.
  3. Brambory oloupeme, pokrájíme na kostky, mrkev nakrájíme na kolečka a obojí zeleninu společně s hráškem přidáme k masu. Vaříme na mírném ohni doměkka.
  4. Podáváme sypané sekaným tymiánem.