Paprikový předkrm s mozzarellou

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule červená 2 ks
Mozzarella 125 g
Olej olivový 2 polévková lžíce
Oregano sušené 1 špetka
Paprikové lusky čerstvé 6 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.
  2. Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.
  3. Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.
  4. Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.