Paprikový předkrm s mozzarellou
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule červená |
2 ks |
Mozzarella |
125 g |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Oregano sušené |
1 špetka |
Paprikové lusky čerstvé |
6 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.
- Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.
- Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.
- Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.