Pěna z králičích jater
Ingredience
Cibule |
30 g |
Játra králičí |
100 g |
Mléko polotučné |
0.5 dl |
Olej rostlinný |
10 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Salát hlávkový |
1 hrst |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.
- Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.
- Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.
- Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.