Maďarský guláš

Maďarský guláš - obrázek

Ingredience


Česnek 15 g
Cibule 300 g
Hovězí maso přední 750 g
Majoránka 1 g
Paprika mletá sladká 20 g
Paprikové lusky čerstvé 330 g
Pepř černý mletý 1 g
Sůl 30 g
Tuk 150 g
Voda pitná 600 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.
  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.
  3. V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.
  4. Guláš podusíme doměkka.