Citronové krevety s česnekem a pepřem

Citronové krevety s česnekem a pepřem - obrázek

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Chilli paprička 2 ks
Ciabatta 2 ks
Citrony 1 ks
Krevety tygří - loupané 500 g
Olej olivový 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 4 špetka
Petržel - nať 5 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z citronu ostrouháme kůru a odložíme stranou. V rozehřáté panvi s olejem osmažíme nasekané chilli papričky, česnek, přidáme krevety a necháme 4 minuty smažit za občasného míchání.
  2. Přidáme šťávu z půlky citronu, citronovou kůru, nasekanou petržel, promícháme, osolíme a pořádně opepříme.
  3. Podáváme pokapané zbylou citronovou šťávou s opečenými plátky ciabatty.