Hamburský guláš
Ingredience
Cibule |
3 ks |
Hovězí libové |
300 g |
Kmín drcený |
1 kávová lžička |
Majoránka |
1 špetka |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
10 g |
Olej stolní |
20 g |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
Voda pitná |
80 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 90 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Na jemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kostky hovězího masa, opečeme, oslolíme, podlijeme vodou a dusíme.
- Před změknutím přidáme majoránku, kmín a papriku a dusíme doměkka.
- Ke konci šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.