Tataráček z brambor na topinkách

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chléb konzumní 4 krajíc
Olej stolní 50 ml
Brambory vařené 500 g
Cibule 2 ks
Kečup 2 polévková lžíce
Kmín drcený 1 špetka
Okurky nakládané 2 ks
Omáčka sójová 1 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
Vaječný žloutek slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Uvařené brambory rozšťoucháme s kečupem, na kostičky nakrájenými okurkami a oloupanou, jemně nasekanou cibulí. Vše dobře promícháme.
  2. Přidáme žloutky, sójovou omáčku, kmín, sůl a znovu zamícháme.
  3. Krajíce chleba opečeme na oleji na pánvi po obou stranách dozlatova. Ihned je potřeme utřeným česnekem.
  4. Směs podáváme na opečených topinkách.