Sendvič s tuňákem
Ingredience
Bazalka |
1 špetka |
Chléb pšeničný (bílý) |
2 krajíc |
Cibule |
1 polévková lžíce |
Majonéza |
4 polévková lžíce |
Rajčata |
0.5 ks |
Tuňák v oleji |
120 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.
- Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.