Loupáček New York
Ingredience
Kuřecí maso uzené |
100 g |
Majonéza |
2 kávová lžička |
Rajčata |
1 ks |
Rohlíky bílé |
1 ks |
Salát ledový |
0.25 ks |
Sýr Eidam cihla 40% |
80 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Loupák nebo tukový rohlík rozkrojíme podélně napůl, každou půlku potřeme majonézou. Na jednu polovinu rozložíme salát nakrájený nadrobno, uzené maso nakrájené na tenké plátky, plátky rajčete a silnější plátky sýra. Obloženou půlku sendviče dáme zapéct do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, přiklopíme druhou polovinou, troubu vypneme a sendvič necháme v troubě ještě asi minutu prohřát.