Karbanátky plněné hermelínem
Ingredience
Koření Mleté maso |
1 kávová lžička |
Maso mleté - mix |
500 g |
Olej rostlinný |
100 ml |
Strouhanka |
4 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
200 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Mleté maso promícháme s vejcem, solí, kořením a strouhankou.
- Hermelín nakrájíme na špalíčky, každý obalíme vrstvou připravené masové směsi. Karbanátky obalíme ve strouhance a usmažíme v oleji na pánvi.
- Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou nebo čerstvou zeleninou.