Drůbeží játra pečená v troubě

Ingredience


Cibule 2 ks
Hovězí vývar základní 500 ml
Játra drůbeží 500 g
Koření grilovací 1 kávová lžička
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V pekáčku rozehřejeme olej a máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Do základu vložíme očištěná drůbeží játra a okořeníme je.
  2. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka a během pečení podléváme vývarem.
  3. Upečená játra osolíme, zahustíme hladkou moukou a ještě krátce podusíme.