Drůbeží játra pečená v troubě
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Hovězí vývar základní |
500 ml |
Játra drůbeží |
500 g |
Koření grilovací |
1 kávová lžička |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V pekáčku rozehřejeme olej a máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Do základu vložíme očištěná drůbeží játra a okořeníme je.
- Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka a během pečení podléváme vývarem.
- Upečená játra osolíme, zahustíme hladkou moukou a ještě krátce podusíme.