Mexický zeleninový salát s vejcem a fazolemi

Ingredience


Cibule červená 1 ks
Cukr krupice 1 špetka
Fazole červené sterilované 200 g
Kečup 4 polévková lžíce
Majonéza 4 polévková lžíce
Okurka salátová 2 ks
Paprika žlutá 2 ks
Pepř cayenský 1 špetka
Petržel kudrnka 10 g
Rajčata 6 ks
Salát ledový 1 ks
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout.
  2. Připravíme zálivku. Majonézu, cukr, sůl, pepř a kečup dobře promícháme a uložíme do chladu.
  3. Okurku, rajčata, cibuli a papriku nakrájíme na středně velké kousky, přidáme fazole a dobře promícháme.
  4. Do větší misky naklademe listy ledového salátu a na ně zeleninu. Navrch rozprostřeme kolečka vařených vajec a na ně vychlazený dresink.
  5. Ozdobíme nasekanou petrželkou.