Treska s cibulí
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Ocet kvasný lihový |
1 polévková lžíce |
Rohlíky bílé |
2 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Treska aljašská |
1000 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Tresku zbavíme kůže, omyjeme, pokapeme octem a naporcujeme. Porce chvíli podusíme na lžíci másla.
- Měkké maso vykostíme a po vláknech rozdělíme na kousky. Vložíme je na plochou mísu, polijeme šťávou z ryby a poklademe na kroužky nakrájenou, osmaženou cibulí. Pokrm obložíme na kolečka nakrájenými, na másle osmaženými rohlíky.