Roláda z mletého vepřového boku

Roláda z mletého vepřového boku - obrázek

Ingredience


Hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
Hrášek 200 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Salám měkký 200 g
Smetana 33% (šlehačka) 250 ml
Solamyl 100 g
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 4 ks
Vepřový bok 1000 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na pánvi na troše másla usmažíme vejce a smícháme je se salámem nakrájeným na kostičky a s hráškem.
  2. Alobal navlhčíme a rozetřeme na něj směs okořeněného umletého bůčku, solamylu a smetany. Potřeme hořčicí a navrch naneseme připravenou náplň.
  3. Stočíme pomocí alobalu do rolády, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.