Závitky z hovězího masa s vejci

Ingredience


Anglická slanina 20 g
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 polévková lžíce
Hovězí maso přední 400 g
Mouka pšeničná hladká T 650 20 g
Okurky nakládané 1 ks
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Salám měkký 20 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 1 ks
Voda pitná 1 dl
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí plátky naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe kolečky cibule, měkkého salámu, vejce, plátky slaniny a řezem okurky.
  2. Takto připravené plátky svineme, převážeme nití a obalíme v hladké mouce. Opečeme na oleji, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme do měkka.