Závitky z hovězího masa s vejci
Ingredience
Anglická slanina |
20 g |
Cibule |
1 ks |
Hořčice plnotučná |
2 polévková lžíce |
Hovězí maso přední |
400 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 g |
Okurky nakládané |
1 ks |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Salám měkký |
20 g |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
1 ks |
Voda pitná |
1 dl |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Hovězí plátky naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe kolečky cibule, měkkého salámu, vejce, plátky slaniny a řezem okurky.
- Takto připravené plátky svineme, převážeme nití a obalíme v hladké mouce. Opečeme na oleji, podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme do měkka.