Závitek z vepřového masa v alobalu
Ingredience
Anglická slanina |
50 g |
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
50 g |
Tuk |
50 g |
Uzená krkovička vařená |
100 g |
Vepřové maso libové |
400 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí.
- Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou.