Závitek z vepřového masa v alobalu

Ingredience


Anglická slanina 50 g
Česnek 4 stroužek
Cibule 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 40% 50 g
Tuk 50 g
Uzená krkovička vařená 100 g
Vepřové maso libové 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí.
  2. Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou.