Závitky z vepřového masa s jablky a sušenými švestkami

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Jablka 2 ks
Kari koření 1 špetka
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Salát hlávkový 1 ks
Sůl 1 špetka
Švestky sušené 40 g
Vepřové maso libové 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do silnějších plátků vepřového masa uděláme kapsu, kterou naplníme 2 vypeckovanými švestkami a nudličkami oloupaných jablek.
  2. Kapsy sepneme párátky, opepříme, okořeníme kari kořením a osolíme.
  3. Zabalíme do plátků anglické slaniny a převážeme nití. Potřeme olejem a ze všech stran grilujeme.
  4. Hlávkový salát použijeme na oblohu.