Polévka Solferino

Ingredience


Anglická slanina 80 g
Bobkový list 1 ks
Brambory vařené ve slupce 300 g
Česnek 1 stroužek
Cibule 100 g
Estragon 1 ks
Pepř černý celý 5 ks
Protlak rajčatový 40 g
Rýže dušená 30 g
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 1.5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou, jemně nasekanou cibuli mírně osmahneme na rozškvařené slanině.
  2. Přidáme uvařené, oloupané a na kousky nakrájené brambory, dušenou rýži, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a bobkový list, estragon, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a vaříme doměkka.
  3. Nakonec hotovou polévku prolisujeme a podáváme.