Závitky z vepřového masa s kapustou

Ingredience


Anglická slanina 40 g
Česnek 1 stroužek
Cibule 1 ks
Hořčice 2 polévková lžíce
Kapusta růžičková 250 g
Mouka pšeničná hladká T 650 20 g
Paprika mletá sladká 1 špetka
Sůl 1 špetka
Tuk 40 g
Vepřové maso libové 400 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve si připravíme náplň: očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Okořeníme česnekem utřenýn se solí.
  2. Plátky vepřového masa naklepeme, na každý urovnáme 1 plátek slaniny a 1 lžíci vařené kapusty.
  3. Svineme, převážeme nití, poprášíme mletou paprikou a hladkou moukou.
  4. Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji a přidáme závitky, které ze všech stran opečeme. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Před podáváním potřeme povrch závitků hořčicí.