Vařené hovězí s listovým špenátem
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Divoké koření celé |
1 kávová lžička |
Hovězí maso zadní |
500 g |
Špenát listový čerstvý |
400 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Voda pitná |
2 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 90 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořením.
- Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek opečeme na oleji dozlatova, přidáme omytý, spařený a natrhaný špenát a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.
- Vařené maso nakrájíme na plátky a upravíme na talíře s trochou vývaru a špenátem.