Pizza s kedlubnou
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Kečup |
1 polévková lžíce |
Kedlubna |
1 ks |
Listové těsto |
500 g |
Olej stolní |
1 polévková lžíce |
Provensálské koření |
1 špetka |
Salám Poličan |
200 g |
Sůl bylinková |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 30% |
100 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Listové těsto vyválíme a dáme na plech s pečícím papírem, těsto propícháme vidličkou.
- Kedlubnu oloupeme a nastrouháme, přisypeme provensálské koření a promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
- Těsto potřeme olejem, kečupem, poklademe salámem, kedlubnovou směsí a pečeme.
- Před dopečením posypeme sýrem.