Telecí závitky se zeleninou
Ingredience
Fazole červené sterilované |
10 g |
Hrášek |
10 g |
Mrkev kořen |
3 ks |
Paprika zelená |
2 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 hrst |
Rohlíky bílé |
2 ks |
Sůl |
1 špetka |
Telecí maso přední |
400 g |
Tuk |
40 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nejdříve si připravíme náplň: Rohlíky nakrájené na kostičky promícháme s hráškem, zalijeme rozšlehanými vejci, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Mícháme, až se vejce srazí.
- Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe připravenou náplní, přidáme mrkev, hrášek, papriky nakrájené na proužky a fazolky.
- Stočíme, převážeme nití a opečeme na tuku. Podusíme do měkka a závitky na talířích přelijeme vypečenou přírodní šťávou. Podáváme s vařenými brambory.