Telecí závitky se zeleninou

Ingredience


Fazole červené sterilované 10 g
Hrášek 10 g
Mrkev kořen 3 ks
Paprika zelená 2 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 hrst
Rohlíky bílé 2 ks
Sůl 1 špetka
Telecí maso přední 400 g
Tuk 40 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve si připravíme náplň: Rohlíky nakrájené na kostičky promícháme s hráškem, zalijeme rozšlehanými vejci, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Mícháme, až se vejce srazí.
  2. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe připravenou náplní, přidáme mrkev, hrášek, papriky nakrájené na proužky a fazolky.
  3. Stočíme, převážeme nití a opečeme na tuku. Podusíme do měkka a závitky na talířích přelijeme vypečenou přírodní šťávou. Podáváme s vařenými brambory.