Affettati misti
Ingredience
Bresaola - Sušená hovězí šunka |
100 g |
Ciabatta |
200 g |
Cibule |
10 ks |
Citrony |
1 ks |
Coppa |
120 g |
Meloun cukrový |
100 g |
Mortadella |
100 g |
Okurky |
50 g |
Olej olivový |
24 ml |
Olivy zelené |
100 g |
Prosciutto sušené |
50 g |
Rukola |
20 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Všechny uzeniny naservírujeme na velký talíř, ke coppu a bresaole se skvěle hodí čerstvá rukola. Prosciutto podáváme s dílky citrónu, bresaolu zakápnutou olivovým olejem.
- K uzeninám rovněž naservírujeme čerstvé fíky či plátky cantaloupe melounu. Do zvláštních misek pak i cibulky, olivy, malé nakládané okurky a bílý chléb.