Plněné rybí filé
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Filé z aljašské tresky |
800 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
2 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
100 g |
Voda pitná |
200 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou.
- 4 porce filé poklademe plátky sýru, plátky omytých rajčat a kolečky oloupané cibule. Přikryjeme zbylými porcemi, vložíme do kastrolu s olejem a upečeme. Během pečení podléváme filé trochou vody.
- Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.