Plněné rybí filé

Ingredience


Cibule 1 ks
Filé z aljašské tresky 800 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 2 ks
Sůl 2 špetka
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Voda pitná 200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté porce filé osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou.
  2. 4 porce filé poklademe plátky sýru, plátky omytých rajčat a kolečky oloupané cibule. Přikryjeme zbylými porcemi, vložíme do kastrolu s olejem a upečeme. Během pečení podléváme filé trochou vody.
  3. Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.