Rybí polévka s avokádem

Ingredience


Avokádo 1 ks
Česnek 6 stroužek
Chilli omáčka 1 kávová lžička
Cibule 2 ks
Jíška instantní 1 polévková lžíce
Limetka 2 ks
Olej rostlinný 100 ml
Paprikové lusky čerstvé 2 ks
Pepř bílý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Treska mražená 400 g
Vývar rybí 750 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a očištěné, na nudličky nakrájené papriky smažíme na oleji asi 5 minut. Zalijeme rybím vývarem a povaříme dalších 5 minut.
  2. Potom přidáme očištěnou, nakrájenou tresku a limetkovou šťávu. Povaříme asi 3 minuty, zahustíme jíškou a ještě chvíli povaříme. Polévku dochutíme pepřem a solí a rozdělíme do talířů.
  3. Každou porci ozdobíme plátky oloupaného avokáda, dílkem omyté limetky a okořeníme kapkou chilli omáčky.