Hovězí maso v ostré směsi

Ingredience


Cibule 1 ks
Feferony 2 ks
Hovězí maso zadní 500 g
Kečup 4 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 kávová lžička
Okurky nakládané 1 ks
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na hranolky a za stálého míchání smažíme na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou a mletou paprikou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do poloměkka.
  2. Potom k masu přidáme kečup, očištěné, nasekané feferonky, opepříme a dusíme doměkka.
  3. Nakonec do pokrmu vmícháme na kostičky nakrájenou okurku a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Vše podusíme ještě 5 minut.