Smažené řízky z hovězí roštěnky
Ingredience
Hořčice plnotučná |
4 kávová lžička |
Hovězí roštěnka níz. peč. |
600 g |
Olej rostlinný |
100 ml |
Strouhanka |
4 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme.
- Roštěnky osolíme, mírně potřeme hořčicí po obou stranách, namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Zprudka smažíme po obou stranách na pánvi na oleji.
- Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.