Grilované brambory v alobalu
Ingredience
Brambory |
8 ks |
Cibulka jarní |
2 ks |
Kuřecí prsa |
600 g |
Máslo bylinkové |
70 g |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
- Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
- U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
- Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
- Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.