Grilované brambory v alobalu

Grilované brambory v alobalu - obrázek

Ingredience


Brambory 8 ks
Cibulka jarní 2 ks
Kuřecí prsa 600 g
Máslo bylinkové 70 g
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme omyté brambory, které předvaříme na 15 minut ve slané vodě.
  2. Kuřecí maso opepříme, osolíme a posypeme mletou paprikou, 10 minut z každé strany grilujeme. Hotové maso nakrájíme na proužky.
  3. U připravených brambor uřízneme špičku a bramboru vydlabeme. Do každé vydlabané brambory vložíme na kolečka nakrájenou cibulku a proužky kuřecího masa. Nakonec na vrch masa pokládáme lžičku bylinkového másla.
  4. Brambory grilujeme zabalené v alobalu asi 13 minut.
  5. Brambory servírujeme na talíři s nakrájenými rajčaty a kerblíkem.