Ovocný salát s liči a karambolou
Ingredience
Broskve |
6 ks |
Džus pomerančový |
500 ml |
Karambola |
1 ks |
Liči |
8 ks |
Likér broskvový |
4 polévková lžíce |
Papaya |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Pomerančový džus svaříme a zhoustlý necháme vychladnout. Ochutíme broskvovým likérem nebo sirupem.
- Papáji podélně rozřízneme a část dužin vydlabeme.
- Liči oloupeme a dužinu nakrájíme, karambolu rozkrojíme na slabé plátky. Broskve zbavíme slupky a nakrájíme na menší kostky.
- Pokrájené ovoce smícháme s džusem a naplníme vydlabané papáji.
- Necháme vychladit a podáváme.