Reform omáčka
Ingredience
Hovězí vývar základní |
300 ml |
Jíška instantní |
20 g |
Lanýž |
40 g |
Mořský jazyk |
60 g |
Okurky |
4 ks |
Pepř cayenský |
1 špetka |
Šalotka |
2 ks |
Sůl |
1 špetka |
Vaječný bílek slepičí |
2 ks |
Víno bílé |
300 ml |
Žampiony čerstvé |
4 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do hrnce vlijeme víno, nasekanou šalotku a vaříme 10 minut. Podlijeme vývarem, zahustíme jíškou a 5 minut povaříme. Ochutíme pepřem a solí.
- Nadrobno pokrájíme 4 kyselé okurky, 2 uvařené bílky, žampiony, lanýže, červený jazyk a přidáme do omáčky. Dobře promícháme a povaříme asi 10 minut.
- Tato omáčka je vhodná k pečenému skopovému masu.