Francouzská remuláda
Ingredience
Džem jablečný |
250 g |
Estragon |
10 g |
Hořčice Dijonská |
1 polévková lžíce |
Kapary |
10 g |
Kerblík |
10 g |
Majonéza |
250 g |
Okurky nakládané |
20 g |
Petržel kudrnka |
10 g |
Sardelová pasta |
15 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do misky dáme majonézu a jablečný džem. Přidáme francouzskou hořčici, sardelovou pastu a vše spolu dobře promícháme.
- Připravíme kyselé okurky, kapary, petrželku, kerblík a estragon. Vše pokrájíme nadrobno a vmícháme do ochucené majonézy.
- Používáme asi po hodině, kdy se všechny chutě v majonéze smísí.