Vepřové ražniči v alobalu

Ingredience


Cibule 2 ks
Kmín drcený 1 kávová lžička
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 250 g
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Vepřový bok 500 g
Zelí kysané 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.
  2. V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
  3. Ražniči podáváme s vařenými bramborami.