Vepřové ražniči v alobalu
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Kmín drcený |
1 kávová lžička |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
250 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Eidam cihla 40% |
100 g |
Vepřový bok |
500 g |
Zelí kysané |
500 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté, na kostky nakrájené maso střídavě napichujeme na jehly s kousky sýru, plátky omytých rajčat a částí na kolečka nakrájené cibule. Okořeníme kmínem, mletou paprikou, pepřem a solí.
- V míse promícháme kysané zelí se zbylou, nadrobno nakrájenou cibulí a směsí obalíme připravené špízy. Zabalíme je do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
- Ražniči podáváme s vařenými bramborami.