Cookies ze světlé a tmavé čokolády

Ingredience


Čokoláda bílá 120 g
Čokoláda hořká 120 g
Cukr krupice 95.999904 g
Máslo čerstvé 100 g
Mouka pšeničná hladká T 650 180 g
Ovesné vločky 60 g
Tresť vanilková 1 kávová lžička
Tuk 1 polévková lžíce
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme dva plechy na pečení, které vymažeme tukem. Předehřejeme troubu na 190°C.
  2. Ušleháme cukr, máslo, vanilkový extrakt a vejce. Přidáme mouku, nadrobno nasekanou hořkou a bílou čokoládu, vločky a vše důkladně promícháme.
  3. Lžící s těsta vykrajujeme hromádky, které pokládáme na připravené plechy.
  4. Pečeme 15 minut dozlatova.
  5. Cookies servírujeme vychladlé.