Cookies ze světlé a tmavé čokolády
Ingredience
Čokoláda bílá |
120 g |
Čokoláda hořká |
120 g |
Cukr krupice |
95.999904 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
180 g |
Ovesné vločky |
60 g |
Tresť vanilková |
1 kávová lžička |
Tuk |
1 polévková lžíce |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Připravíme dva plechy na pečení, které vymažeme tukem. Předehřejeme troubu na 190°C.
- Ušleháme cukr, máslo, vanilkový extrakt a vejce. Přidáme mouku, nadrobno nasekanou hořkou a bílou čokoládu, vločky a vše důkladně promícháme.
- Lžící s těsta vykrajujeme hromádky, které pokládáme na připravené plechy.
- Pečeme 15 minut dozlatova.
- Cookies servírujeme vychladlé.