Závitky z krůtího masa s játrovou náplní

Ingredience


Cibule 1 ks
Játra drůbeží 100 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel kudrnka 1 hrst
Strouhanka 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Tuk 20 g
Vejce slepičí 2 ks
Krůtí maso 400 g
Mouka pšeničná hladká T 650 20 g
Salát hlávkový 1 ks
Strouhanka 20 g
Sůl 1 špetka
Tuk 20 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve si připravíme náplň: Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme nadrobno nakrájená játra, opečeme, vmícháme strouhanku a zalijeme vejci, která opepříme a osolíme. Přidáme petržel a necháme ztuhnout.
  2. Plátky masa naklepeme, osolíme, naplníme směsí, svineme a převážeme nití. Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na tuku ze všech stran. Hlávkový salát použijeme na ozdobu.