Polévka z ryb a s paprikou

Ingredience


Bělice 400 g
Cibule 2 ks
Jeseter ruský 400 g
Ocet kvasný lihový 1 polévková lžíce
Paprika zelená 6 ks
Rajčata 5 ks
Sůl 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
  2. Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
  3. Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
  4. Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
  5. Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.