Polévka z ryb a s paprikou
Ingredience
Bělice |
400 g |
Cibule |
2 ks |
Jeseter ruský |
400 g |
Ocet kvasný lihový |
1 polévková lžíce |
Paprika zelená |
6 ks |
Rajčata |
5 ks |
Sůl |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na kolečka pokrájenou cibuli dáme do vody společně s očištěnou cibulí, osolíme a vaříme.
- Přidáme rozpůlené, očištěné zelené papriky, které vaříme asi 10 minut, než změknou.
- Pak papriky z vývaru vyndáme, a když vychladnou, pokrájíme je na nudličky.
- Následně do polévky vložíme očištěného a rozporcovaného jesetera, spařená oloupaná rajčata, která jsme pokrájeli na čtvrtky, přidáme ocet a vše vaříme do změknutí 30 minut.
- Před podáváním do rybí polévky vložíme nazpět pokrájenou papriku a dochutíme solí.