Vešalice - grilovaný telecí steak

Ingredience


Cibule 2 ks
Koření Steak 7 pepřů 1 kávová lžička
Olej olivový 2 dl
Paprika zelená 2 ks
Rajčata 2 ks
Sůl 1 polévková lžíce
Telecí kýta 600 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Telecí maso omyjeme, odblaníme, odstraníme z něj šlachy a nakrájíme ho silnější steaky.
  2. Maso naklepeme, osolíme, položíme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet na chladném místě minimálně 1 hodinu.
  3. Před grilováním maso z mísy vyjmeme, okořeníme steakovým kořením a v průběhu grilování maso potíráme olejem.
  4. Grilujeme dozlatova.
  5. Servírujeme s cibulí pokrájenou na kolečka, paprikou a rajčetem.