Vešalice - grilovaný telecí steak
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Koření Steak 7 pepřů |
1 kávová lžička |
Olej olivový |
2 dl |
Paprika zelená |
2 ks |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
1 polévková lžíce |
Telecí kýta |
600 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Telecí maso omyjeme, odblaníme, odstraníme z něj šlachy a nakrájíme ho silnější steaky.
- Maso naklepeme, osolíme, položíme do mísy, zalijeme olejem a necháme odležet na chladném místě minimálně 1 hodinu.
- Před grilováním maso z mísy vyjmeme, okořeníme steakovým kořením a v průběhu grilování maso potíráme olejem.
- Grilujeme dozlatova.
- Servírujeme s cibulí pokrájenou na kolečka, paprikou a rajčetem.