Ražniči z vepřové panenky
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Olej rostlinný |
40 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vepřová panenka |
800 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.
- Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.
- Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka