Vepřový kebab
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Olej olivový extra panenský |
1.5 dl |
Pepř bílý |
1 kávová lžička |
Saturejka |
0.5 kávová lžička |
Sůl |
1 polévková lžíce |
Vepřové maso libové |
1 kg |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.
- Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.
- Podáváme s chlebem.