Mix kebab

Ingredience


Játra drůbeží 100 g
Játra husí 50 g
Játra krůtí 100 g
Krůtí maso 250 g
Kuřecí prsa 250 g
Máslo čerstvé 50 g
Olej olivový jedlý 1 dl
Pepř bílý 1 kávová lžička
Sůl 2 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso z krůty, kuřete a drůbeží játra (krůtí, husí, kuřecí) nakrájíme na kostky a slaninu na proužky. Vše v míse osolíme, opepříme a napícháme na omaštěné grilovací jehly tak, že střídáme maso s játry a prokládáme slaninou. Během grilování na mírném ohni jehly obracíme a potíráme olejem. Maso opečeme dozlatova.
  2. Při servírování maso stáhneme z jehel na talíře, polejeme rozpuštěným máslem a podáváme s vařenou rýží a rajčatovým salátem.
  3. Zeleninové přílohy podáváme podle chuti.