Fazolovo-zeleninový hrnec

Ingredience


Brambory 3 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Cuketa 1 ks
Fazole bílé 100 g
Hovězí vývar základní 1500 ml
Mrkev kořen 2 ks
Olej rostlinný 6 polévková lžíce
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Pórek 1 ks
Rajčata 4 ks
Špagety, Makarony 50 g
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Fazole propláchneme a uvaříme doměkka.
  2. Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupané, na kolečka nakrájené brambory a zeleninu. Vše zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
  3. Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a spolu s vařenými fazolemi a česnekem utřeným se solí vmícháme do zeleninové směsi.
  4. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.