Bageta s vepřovým masem
Ingredience
Bageta |
1 ks |
Hořčice |
20 ml |
Jogurt bílý |
40 ml |
Majonéza |
80 ml |
Rajčata |
2 ks |
Salám měkký |
55 g |
Salát hlávkový |
1 ks |
Šunka dušená |
115 g |
Sýr Čedar |
100 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem.