Skopové na cibuli
Ingredience
Cibule |
1 kg |
Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
12 ks |
Skopové výsekové |
800 g |
Sůl |
1 polévková lžíce |
Voda pitná |
2 dl |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
- Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
- Podáváme s bílým chlebem.