Zapečená treska s limetkou

Ingredience


Citronová šťáva 1 kávová lžička
Estragon 1 špetka
Koriandr čerstvý 1 ks
Limetka 2 ks
Med včelí 10 g
Olej olivový extra panenský 30 ml
Pepř černý mletý 5 g
Petržel - nať 1 ks
Sůl 5 g
Treska aljašská 800 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Limetkovou kůru, limetkovou a citrónovou šťávu, olivový olej, med, koriandr, petrželku a pepř důkladně smícháme. Troubu zahřejeme na 200 °C.
  2. Do zapékací misky vložíme tresčí steaky a zalijeme připravenou směsí. Misku zakryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut, až se ryba začne rozpadat. Zdobíme čerstvým estragonem a plátky limetky.