Sladké ovoce s vanilkovým jogurtem
Ingredience
Ananas |
1 ks |
Hrušky |
2 ks |
Jablka |
2 ks |
Jogurt nízkotučný |
200 g |
Mango |
1 ks |
Med včelí |
60 g |
Skořice mletá |
5 g |
Vanilkový lusk |
1 ks |
Víno jablečné |
40 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme.
- Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme medovou směsí. Pečeme cca 10 minut. Jednou obrátíme.
- Smícháme jogurt, zrníčka z vanilky, zbytek medu a dobře zamícháme. Ovoce podáváme teplé s jogurtovou směsí.