Sladké ovoce s vanilkovým jogurtem

Ingredience


Ananas 1 ks
Hrušky 2 ks
Jablka 2 ks
Jogurt nízkotučný 200 g
Mango 1 ks
Med včelí 60 g
Skořice mletá 5 g
Vanilkový lusk 1 ks
Víno jablečné 40 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozpálíme troubu na 200 °C. 2 lžíce medu smícháme s jablečnou šťávou a kořením. Mango vypeckujeme.
  2. Plech vyložíme alobalem a poklademe plátky hrušek, manga, jablka a ananasu. Ovoce potřeme medovou směsí. Pečeme cca 10 minut. Jednou obrátíme.
  3. Smícháme jogurt, zrníčka z vanilky, zbytek medu a dobře zamícháme. Ovoce podáváme teplé s jogurtovou směsí.